Študij na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo v Ljubljani je novim generacijam študentov odlično zagotovilo, da bodo svoje poklicne cilje uresničili z opravljanjem zanimivega dela.

Učimo, ustvarjamo nova znanja in razvijamo inovativne rešitve na področju gradbeništva, okoljskega inženirstva in geodezije.

Študijski programi 1. stopnje na UL FGG

Študijski programi 1. stopnje na UL FGG

Študijski programi 1. stopnje na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo v Ljubljani ti v življenju odpirajo mnoga vrata. Tu lahko v nekaj letih dinamičnega izobraževanja pridobiš dobre osnove za odgovoren in samozavesten vstop na trg delovne sile, za ustanovitev lastnega podjetja, za razvoj akademske kariere ali pa za skupinsko delo na pomembnih projektih.

Revija Študentski most tudi na spletu

Revija Študentski most tudi na spletu

Lepo vas pozdravljam v marčevski izdaji revije Študentski most. Pomlad je zaenkrat še bolj sramežljiva, vendar se dnevi že daljšajo, ptički žvrgolijo, kakšen zvonček se je že prikazal iz zemlje; in vse to nam daje znake, da je zime že res konec. Mi pa smo v tem času že pogumno zakorakali v poletni semester in vsi zagreti smo pripravljeni na vpijanje novega znanja. 

Novice

loading

Napovednik dogodkov

loading