Select Page

V sredo in četrtek, 12. in 13. junija, je na Kongresnem trgu v Ljubljani potekala javna promocija doktoric in doktorjev znanosti ter podelitev priznanj za pomembna umetniška dela UL. Na slavnostnem dogodku, ki ga je že tretjo leto zapored organizirala Univerza v Ljubljani, so listine prevzeli tudi doktoranti naše fakultete.

»Ker je vse več nezaupanja v znanost, moramo to spremeniti in verjetno je čas za novo renesanso, za nov vzpon znanja in znanosti. Tako kot sta znanost in intelektualna rast v času renesanse in kasneje razsvetljenstva omogočili vzpon evropske družbe, to znanost in intelektualizem v družbi ponovno potrebujemo danes. Znanost si mora pridobiti zaupanje ljudi in politike, saj bomo lahko le z znanjem in znanostjo rešili aktualne težave,« je nove doktorice in doktorje znanosti nagovoril prof. dr. Gregor Majdič, rektor Univerze v Ljubljani.

V imenu UL FGG so doktorske listine prejeli asist. dr. Bujar Fetai, asist. dr. Veton Hamza, asist. dr. Blaž Kurent, dr. Ahmad Farhad Skandary in dr. Liza Stančič.

Vsem iskreno čestitamo!

Podelitev doktorskih listin

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri