Nagovor dekana fakultete

​Oktober je tukaj in z njim tudi novo študijsko leto. Mnogim brucom in bruckam pa bo ta dan še posebej ostal v spominu, saj je to njihovo prvo študijsko leto. Prehodi v nova okolja niso nikoli preprosti, zato smo novopečene študente in študentke lepo sprejeli tudi na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo.

V avli fakultete so jim dobrodošlico najprej zaželeli dekan prof. dr. Matjaž Mikoš, prodekan za izobraževanje doc. dr. Samo Drobne in prodekanja za študentske zadeve doc. dr. Simona Savšek, potem pa je sledil še sprejem po študijskih programih.

Brucom in bruckam so zaželeli uspešen začetek študija in dobro počutje na fakulteti. Dekan je poudaril tudi pomen izpolnjevanja rednih študijskih obveznosti ter dodal, da »študij ni le pridobivanje znanja, ampak tudi rast v zrelo osebnost inženirja, ki se z vsakim novim problemom spoprime na izviren, a tudi potencialno uspešen način, z veliko verjetnostjo za oblikovanje dobre in kakovostne rešitve.«

Bruce je pozdravila prodekanja za študentske zadeve

Nagovor prodekana za izobraževalno področje

Avla fakultete je bila polna ob dobrodošlici brucem

Popoldne, na sprejemu Brucev, se je pred stavbo Univerze v Ljubljani na Kongresnem trgu predstavljala tudi Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo s svojo stojnico.