Študij na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo v Ljubljani

Študijski programi s področja gradbeništva, geodezije in okoljskega gradbeništva so novim generacijam študentov odlično zagotovilo, da bodo svoje poklicne cilje uresničili z opravljanjem zanimivega dela v sodelovanju s pomembnimi ljudmi in v navdihujočih projektih. Kljub gospodarski krizi, ki je zajela Slovenijo, in to predvsem na področju gradbeništva, so ti poklici še vedno zelo iskani in nudijo dobre priložnosti za zaposlitev tako doma kot v tujini.

Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo je ena tistih fakultet, ki ponuja praktične poglede na reševanje težav in kjer namesto bleščečih nazivov zagotavljamo ugledno kariero. Namenjena je tistim, ki imajo posluh za tehnično in računalniško znanost – prav takšnim kot si ti. Namenjena je vsem, ki želijo preplet pisarniškega in terenskega dela, pa tudi tistim, ki slutijo, da jih nekega dne čaka vodilno mesto v podjetju, šolstvu ali v državni službi.

Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo te usposablja za številne poklice. Zagotavlja ti pestro in zanimivo delo, koristno tako družbi kot tudi človeštvu.

Na naši fakulteti lahko izbiraš med različnimi študiji, moduli in izbirnimi predmeti ter izkoristiš ogromno praktičnih in razburljivih priložnosti za sodelovanje v razgibanih skupinah. Poleg rednega in izrednega študija ti na fakulteti nudimo tudi obštudijske dejavnosti, kamor se lahko vključiš in pridobiš dodatne veščine, ki ti pomagajo k večji zaposljivosti.

Študij gradbeništva
Študij geodezije in geoinformatike
Študij vodarstva in okoljskega inženirstva

V študijskem letu 2017/2018 Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo redno izvaja: