Študijski programi 1. stopnje

Pozdravljamo te na fakulteti, ki v življenju odpira mnoga vrata. Tu lahko v nekaj letih dinamičnega izobraževanja pridobiš dobre osnove za odgovoren in samozavesten vstop na trg delovne sile, za ustanovitev lastnega podjetja, za razvoj akademske kariere ali pa za skupinsko delo na pomembnih projektih. Tukaj se lahko začneš navajati na uspešnost. Študij bo atraktiven, v tebi pa bo vzpodbujal podjetnost in ustvarjalnost. Postavljal ti bo zanimive naloge, navdihujoče izzive in predstavil kopico svežih idej.

Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo redno izvaja pet študijskih programov prve stopnje:

Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo je ena tistih fakultet, ki ponuja praktične poglede na reševanje težav in kjer namesto bleščečih nazivov zagotavljamo ugledno kariero. Namenjena je tistim, ki imajo posluh za tehnično in računalniško znanost – prav takšnim kot si ti. Namenjena je vsem, ki želijo preplet pisarniškega in terenskega dela, pa tudi tistim, ki slutijo, da jih nekega dne čaka vodilno mesto v podjetju, šolstvu ali v državni službi.

Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo te usposablja za številne poklice. Zagotavlja ti pestro in zanimivo delo, koristno tako družbi kot tudi človeštvu.

Na naši fakulteti lahko izbiraš med različnimi študiji, moduli in izbirnimi predmeti ter izkoristiš ogromno praktičnih in razburljivih priložnosti za sodelovanje v razgibanih skupinah. Poleg rednega in izrednega študija ti na fakulteti nudimo tudi obštudijske dejavnosti, kamor se lahko vključiš in pridobiš dodatne veščine, ki ti pomagajo k večji zaposljivosti.

Študijski programi na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo so odlično zagotovilo, da poklicno pot preživiš ob zanimivem delu, med pomembnimi ljudmi in navdihujočimi projekti.

Skip to content