Za vstop v spletno učilnico uporabite vašo digitalno identiteto. Digitalna identiteta ni vaš e-poštni naslov, čeprav izgleda podobno. Če imate z vstopom težave, pošljite e-poštno sporočilo na: podpora@fgg.uni-lj.si.

Uporabniško ime za vstop v spletni referat je vaša digitalna identiteta. Digitalna identiteta ni vaš e-poštni naslov, čeprav izgleda podobno. Za pomoč glede vsebinskih vprašanj pošljite e-poštno sporočilo na: referat@fgg.uni-lj.si.

Urniki za študente UL FGG

Za ogled urnika izberite semester (letni, zimski), tip urnika in smer ter letnik študija. Urnik za naslednji semester se objavi 2 meseca pred začetkom semestra.

Prehrana

Na povezavi se nahajajo dnevno osveženi meniji bližnjih restavracij.

Aplikacija za telefone: mojFGG

Aplikacija je že na voljo v Google Play in v Apple App Store. Na svoj mobilnik si jo lahko naložite preko povezave: https://app.fgg.si/.

Hitre povezave – referat za študijske zadeve:

Mednarodne izmenjave

Študentje in učitelji UL FGG sodelujemo preko mednarodnih programov Erasmus+, Erasmus Mundus, Iaeste, Tempus … Poleg tega imamo na UL FGG podpisane dvostranske sporazume z mnogimi univerzami v Evropi, s katerimi aktivno sodelujemo.

V skladu s pravilnikom vsaka članica UL imenuje zaupne osebe, ki so posebej usposobljene za obravnavo nadlegovanja in h katerim se lahko obrnejo po pomoč študentke in študenti. Na UL FGG so bili kot zaupne osebe imenovani:

    • pred. dr. Aleš Golja, telefon: +386 1 4768 573, kabinet: 309 Jamova 2
    • izr. prof. dr. Marjeta Kramar Fijavž, telefon: +386 1 4768 546, kabinet: 215 Jamova 2
    • doc. dr. Peter Češarek, telefon: +386 1 4768 501, kabinet: 502 Jamova 2
    • Romana Hudin, univ. dipl. angl. in nem., telefon: +386 1 4768 628, kabinet: 003 Jamova 2

Dostop do Eduroam, spletna pošta, programska oprema za študente, UL digitalna identiteta:

Druge povezave:

Skip to content