Select Page

Za vstop v spletno učilnico uporabite vašo digitalno identiteto. Digitalna identiteta ni vaš e-poštni naslov, čeprav izgleda podobno. Če imate z vstopom težave, pošljite e-poštno sporočilo na: podpora@fgg.uni-lj.si.

Uporabniško ime za vstop v spletni referat je vaša digitalna identiteta. Digitalna identiteta ni vaš e-poštni naslov, čeprav izgleda podobno. Za pomoč glede vsebinskih vprašanj pošljite e-poštno sporočilo na: referat@fgg.uni-lj.si.

Urniki za študente UL FGG

Za ogled urnika izberite semester (letni, zimski), tip urnika in smer ter letnik študija. Urnik za naslednji semester se objavi 2 meseca pred začetkom semestra.

Prehrana

Na povezavi se nahajajo dnevno osveženi meniji bližnjih restavracij.

Aplikacija za telefone: mojFGG

Aplikacija je že na voljo v Google Play in v Apple App Store. Na svoj mobilnik si jo lahko naložite preko povezave: https://app.fgg.si/.

Hitre povezave – referat za študijske zadeve:

Mednarodne izmenjave

Študentje in učitelji UL FGG sodelujemo preko mednarodnih programov Erasmus+, Erasmus Mundus, Iaeste, Tempus … Poleg tega imamo na UL FGG podpisane dvostranske sporazume z mnogimi univerzami v Evropi, s katerimi aktivno sodelujemo.

V skladu s pravilnikom vsaka članica UL imenuje zaupne osebe, ki so posebej usposobljene za obravnavo nadlegovanja in h katerim se lahko obrnejo po pomoč študentke in študenti. Na UL FGG so bili kot zaupne osebe imenovani:

    • pred. dr. Aleš Golja, telefon: +386 1 4768 573, kabinet: 309 Jamova 2
    • izr. prof. dr. Marjeta Kramar Fijavž, telefon: +386 1 4768 546, kabinet: 215 Jamova 2
    • doc. dr. Peter Češarek, telefon: +386 1 4768 501, kabinet: 502 Jamova 2
    • Romana Hudin, univ. dipl. angl. in nem., telefon: +386 1 4768 628, kabinet: 003 Jamova 2

Dostop do Eduroam, spletna pošta, programska oprema za študente, UL digitalna identiteta:

Druge povezave:

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri