Navodila za vpis na 2. stopnjo študija

Portal eVŠ

Portal eVŠ

Prijavo za vpis je potrebno oddati najkasneje

do 10. septembra 2020 na portalu eVš.

 

 

Za vpis na naši fakulteti nam morate obvezno poslati po pošti (ali prinesti osebno):
  1. Prijava Študenti se na študij 2. stopnje prijavijo zgolj prek portala eVŠ.
  2. Vpisni listIzpolnjen vpisni list (v katerega s pomočjo navodil v nadaljevanju vstopate z uporabniškim imenom in geslom),
  3. Soglasjesoglasje za uporabo fotografije za vodenje internih evidenc UL FGG,
  4. Diplomaza kandidate, ki niso zaključili študija na UL FGG na vpogled originalno diplomsko listino ali originalno potrdilo o diplomiranju,
  5. Položnicakopijo plačane položnice za vpisnino in
  6. Kuverta A5prazno kuverto A5 z vašim naslovom, na katerega vam bomo poslali potrdila o vpisu.

Vpis na 2. stopnjo študija na UL FGG poteka elektronsko preko spletnega referata. Spodaj smo za vas pripravili vso dokumentacijo, ki jo potrebujete za vpis. Predstavitveni zbornik, učni načrt in predmetnik posameznega študijskega programa najdete pod zavihkom Študij, ko poklikate posamezen študijski program.

Novinci boste v začetku septembra po pošti prejeli podrobna navodila za vpis, skupaj z uporabniškim imenom in geslom za vstop v spletni referat.

Uporabniško ime za vstop v spletni referat je vaša digitalna identiteta. Digitalna identiteta ni vaš e-poštni naslov, čeprav izgleda podobno. Za podporo in pomoč glede vsebinskih vprašanj pošljite e-pošto na: referat@fgg.uni-lj.si.

Urniki za študente UL FGG

Za ogled urnika izberite semester (letni, zimski), tip urnika in smer ter letnik študija. Urnik za naslednji semester se objavi 2 meseca pred začetkom semestra.

Študijski programi 2. stopnje