Select Page

Navodila za vpis na 2. stopnjo študija

Portal eVŠ

Portal eVŠ

Prijavo za vpis je potrebno oddati najkasneje

do 10. septembra 2024 na portalu eVš.

 

 

Vpis na 2. stopnjo študija na UL FGG poteka elektronsko preko spletnega referata. Spodaj smo za vas pripravili vso dokumentacijo, ki jo potrebujete za vpis. Predstavitveni zbornik, učni načrt in predmetnik posameznega študijskega programa najdete pod zavihkom Študij, ko poklikate posamezen študijski program.

Novinci boste v začetku septembra po pošti prejeli podrobna navodila za vpis, skupaj z uporabniškim imenom in geslom za vstop v spletni referat.

Uporabniško ime za vstop v spletni referat je vaša digitalna identiteta. Digitalna identiteta ni vaš e-poštni naslov, čeprav izgleda podobno. Za podporo in pomoč glede vsebinskih vprašanj pošljite e-pošto na: referat@fgg.uni-lj.si.

Urniki za študente UL FGG

Za ogled urnika izberite semester (letni, zimski), tip urnika in smer ter letnik študija. Urnik za naslednji semester se objavi 2 meseca pred začetkom semestra.

Študijski programi 2. stopnje

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri