Select Page

V stavbi poleg fakultete (na Jamovi) se nahaja kavarna Kafe FGG, kjer se lahko okrepčate s sendviči, solatami in različnimi slanimi ter sladkimi prigrizki iz ponudbe. Naročite si lahko tudi toplo kosilo iz tedenske ponudbe BIC (naročila sprejemajo za naslednji dan oz. do 10. ure istega dne). 

Delovni čas kavarne Kafe FGG je:
od ponedeljka do petka od 7.45 do 15.00 ure.  

Ponudbo in novitete spremljajte na instagram profilu kafefgg in spletni strani https://www.bic-lj.si/kafe-fgg.Telefonska številka lokala je 01 4768563, vprašanja in pobude pa lahko naslovite tudi na kafefgg@bic-lj.si.

+38614768563

Naroči si kosilo z jedilnika. Kosilo možno naročiti en dan prej oz. do 10. ure istega dne. Prevzem kosila je v KAFE FGG. Cena kosila je 5,60 EUR.

Pri izboru imena in oblikovanju celostne grafične podobe kavarne so sodelovali študenti UL FGG, za vsakodnevno sveže dobrote skrbi Biotehniški izobraževalni center Ljubljana (BIC Ljubljana), ki kavarno tudi upravlja.

 

Stalna ponudba:

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri