Select Page

Navodila za vpis na 1. stopnjo študija

Portal eVŠ

Portal eVŠ

Prijavo za vpis kandidat odda preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ.

Vpis na I. stopnjo na UL FGG poteka elektronsko preko spletnega referata. Spodaj smo za vas pripravili vso dokumentacijo, ki jo potrebujete za vpis. Predstavitveni zbornik, učni načrt in predmetnik posameznega študijskega programa najdete v povezavah spodaj (podrobneje za posamezen študij).

Novinci boste najkasneje v začetku avgusta po pošti prejeli podrobna navodila za vpis, skupaj z uporabniškim imenom in geslom, s katerim boste vstopali v spletni referat. Pošto vam bomo na e-naslov poslali v nekaj dneh po tem, ko bo Vpisna prijavno informacijska služba Univerze v Ljubljani opravila izbirni postopek in nas obvestila, kateri, sedaj še dijaki, boste sprejeti na študije na naši fakulteti.

Uporabniško ime za vstop v spletni referat je vaša digitalna identiteta. Digitalna identiteta ni vaš e-poštni naslov, čeprav izgleda podobno. Za podporo in pomoč glede vsebinskih vprašanj pošljite e-pošto na: referat@fgg.uni-lj.si.

Urniki za študente UL FGG

Za ogled urnika izberite semester (letni, zimski), tip urnika in smer ter letnik študija. Urnik za naslednji semester se objavi 2 meseca pred začetkom semestra.

Študijski programi 1. stopnje

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri