Select Page

Pozdravljeni bodoči gradbeniki in geodeti!
Vas zanima sodelovanje na širokih področjih gradbeništva in geodezije – oblikovanje prometnih ureditev, mogoče bolj načrtovanje komunalne infrastrukture ali zunanjih ureditev poslovnih objektov?

  • Si želite bit del številčne ekipe strokovnjakov na področju stabilnosti in odpornosti najrazličnejših tipov objektov?
  • Bi radi sodelovali pri projektiranju visoke stolpnice v glavnem mestu, poslovnega objekta ali industrijske hale, morda pri stanovanjski soseski?
  • Bi vas zanimali trgovski objekti, logistični centri ali vam izziv predstavljajo predelave obstoječih objektov? Bi radi kontrolirali konstrukcijo mostu?
  • Ali vas v geodeziji zanima uporaba najnovejših pristopov, kot so lasersko skeniranje in snemanje s pomočjo dronov?
  • To je le nekaj področij, s katerimi se ukvarjamo. Omogočamo vam sodelovanje v interdisciplinarnem okolju z najsodobnejšo programsko opremo za delo v BIM okolju.

V Protimu vas čaka razgibano in pestro delo ter odlično vodenje in mentorstvo izkušenih sodelavcev na posameznih področjih!

Vas zanima več?
Vabljeni na Dan odprtih vrat v Protim v petek, 31.3.2023

Več na [PDF]

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri