Select Page

IŠČEMO:

  • ŠTUDENTE ZAKLJUČNIH LETNIKOV FAKULTETE ZA GRADBENIŠTVO IN GEODEZIJO (1. ali 2. stopnja)
  • DIPLOMANTE GEODEZIJE ALI GRADBENIŠTVA (VS ali UN ali MA)

 ZA OBČASNO ALI REDNO DELO.

Podjetje Sving konzultanti d.o.o. je eno izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju vrednotenja in svetovanja v povezavi z nepremičninami. Imamo bogate dolgoletne izkušnje ter obsežno bazo znanja in bazo podatkov. Posebno pozornost usmerjamo v vrednotenje komercialnih in specialnih nepremičnin, kot so na primer hoteli, igralnice, restavracije ter zahtevni industrijski kompleksi, nepremičnine v panogi rudarstva, gospodarska javna infrastruktura, ipd.

Kadri v našem podjetju so izključno visoko izobraženi in so pomemben dejavnik pri oblikovanju dela ter poslovne strategije. Družba zaposluje tako pooblaščene ocenjevalce vrednosti nepremičnin, kot sodne cenilce. Direktorica družbe je tudi strokovna članica združenja RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) s sedežem v Združenem kraljestvu. Več o nas si lahko preberete na www.sving.si. Sedež imamo na Savski cesti 10 v Ljubljani.

Potrebujemo sodelavce za občasno ali redno delo na različnih delovnih mestih. Specifikacija del in zahtevnost nalog se prilagaja vrsti zaposlitve (občasno delo ali redna zaposlitev), v generalnem pa vključuje:

  • Pomoč in priprava podatkov pri oceni vrednosti nepremičnin (pregled in analiza podatkov na javno dostopnih prostorskih portalih (portal Prostor, POSO, iObcina,..), v elektronski zemljiški knjigi, evidenci trga nepremičnin, izdelava analiz posameznih dejavnosti, pridobivanje drugih podatkov iz spleta,…).
  • Analitična obdelava podatkov.
  • Korespondenca z občinami, upravnimi organi in poslovnimi partnerji.
  • Pomoč pri pripravi poročil, analiz in prezentacij.

Potrebno dobro znanje Worda, Excela, angleškega jezika, pridobljen vozniški izpit B kategorije, natančnost, odgovornost ter interes in želja po delovanju na področju ocenjevanja vrednosti nepremičnin. Predhodne izkušnje z ocenjevanjem nepremičnin niso potrebne.

Zainteresirane kandidate prosim, da pošljejo prošnjo s kratkim življenjepisom na moj el. naslov: nagode@sving.si. Za več vprašanj sem dosegljiva na el. naslovu ali tel. 041 780 785.

Priloga [PDF]

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri