Select Page

Poslanstvo Univerze v Ljubljani ni le predajanje znanja, temveč tudi skrb za najšibkejše članice in člane naše izjemne akademske skupnosti. V duhu nesebične pomoči študentkam in študentom UL, ki so se znašli v finančni stiski, tudi letos organiziramo dobrodelni koncert Srčne UL.

Dobrodelni koncert Srčna UL bo v četrtek, 14. decembra 2023, ob 19.30 uri v dvorani Julija Betetta na Akademiji za glasbo (Kongresni trg 1). Na tem izjemnem dogodku se bodo predstavili študentski simfonični orkester Grex Symphoniacorum Univerze v Ljubljani, Akademski pevski zbor Tone Tomšič Univerze v Ljubljani in Combo band Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani.

Vstopnice za dobrodelni koncert Srčna UL si obiskovalci zagotovijo s posredovanjem potrdila o nakazilu v višini 30 evrov ali več na e-naslov srcnaul@uni-lj.si. Dodatne informacije o dobrodelni akciji Srčna UL in možnostih darovanja sredstev najdete na www.uni-lj.si/srcnaul.

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri