Select Page

Na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo bomo v sredo, 15. februarja, ob 13.00 odprli razstavo Vsak milimeter šteje – geodezija na Slovenskem skozi čas, ki prikazuje razvoj geodezije pri nas in pojasnjuje številne z geodezijo in kartografijo povezane pojme. Razstavo, ki je bila od maja 2022 na ogled v Pivki, v depojih državnih muzejev, bo Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo gostila do konca junija 2023.

Razstavo je pripravil Tehniški muzej Slovenije v sodelovanju z Geodetsko upravo RS, Zvezo geodetov Slovenije ter Oddelkom za geodezijo na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo UL.

V 4. nadstropju fakultete bodo na ogled panoji in geodetski instrumenti, ki bodo obiskovalcem med drugim prikazali uporabo geodezije v praksi. Za bolj radovedne pa bo na voljo tudi interaktivni kiosk.

Lepo vabljeni na odprtje razstave, ki bo v sredo, 15. februarja, ob 13.00 v 4. nadstropju fakultete!

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri