Select Page

UL FGG in DUPPS v sodelovanju z RRA LUR vabijo na predavanje Gregorja Steklačiča (Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo) z naslovom:

Primeri (ne)varne kolesarske infrastrukture 

(Načrtovanje varne kolesarske infrastrukture skozi teorijo in prakso)

Prikazani bodo primeri dobrih praks, v izogib ponavljanju istih napak pa bodo posebej izpostavljene predvsem slabše prakse. Podana bodo celovita priporočila, kako gradimo ustrezno, varno, udobno in privlačno kolesarsko infrastrukturo.

Predavanje bo potekalo v živo v torek, 19. septembra 2023, ob 9.00 uri v predavalnici P IV/7 na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani, Jamova cesta 2, 1000 Ljubljana, ali na daljavo preko zoom povezave: https://uni-lj-si.zoom.us/j/97148970717?pwd=UGxnYjUzZ0xvL1FQK2xjbVZsZUhzZz09 (meeting ID: 971 4897 0717, passcode: 835689). Predavanje bo izvedeno v angleškem jeziku.

Na lokacijo najlepše prispete peš, s kolesom ali z JPP.

Vljudno vabljeni!

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri