Select Page

Približuje se že 15. Informativa, sejem izobraževanja in poklicev, ki se bo tokrat odvijala v petek in soboto, 19 in 20. januarja, med 9. in 18. uro na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Informativa na enem mestu ponuja pregled izobraževalnih programov, dodatnega izobraževanja, vseživljenjskega učenja ter nudi informacije o poklicih in možnostih zaposlitve. Ker je v času vpisov veliko vprašanj, mnogo možnosti na razpolago ter kup nejasnosti glede odločitev za prihodnost, je najboljše vse odgovore poiskati na enem mestu.

Vodne ujme in predstavitev poklica vodar

Tudi letos ima Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo na sejmu svoj razstavni prostor, kjer se bo bodočim študentom predstavila z zanimivimi vsebinami. V soboto, 20. 1., bo doc. dr. Primož Banovec na velikem forumu Informative izvedel predavanje »Vodne ujme – vodarstvo poklic prihodnosti«. Vabljeni ob 11.15, da izveste več o tem poklicu prihodnosti.

V sklopu dogodka bo že sedmo leto potekal tudi projekt Moja prva zaposlitev, ki združuje mlade in bodoče zaposlovalce.

Več informacij o dogajanju si lahko preberete na naslednji povezavi: https://www.informativa.si/

Lepo vabljeni

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri