Select Page

V četrtek 9. februarja 2023 je bila v Zbornični dvorani stavbe Univerze v Ljubljani na Kongresnem trgu slavnostna podelitev diplomskih in magistrskih listin mladim strokovnjakom in strokovnjakinjam, ki so v letu 2022 zaključili enega izmed diplomskih ali magistrskih študijskih programov na Oddelku za geodezijo pri Univerzi v Ljubljani, Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo.

Uvodnemu pozdravu dekanje, prof. dr. Violete Bokan Bosiljkov, je sledil slavnostni nagovor dr. Andreje Švab Lenarčič z Geodetske uprave RS, OGU Murska Sobota, ki je mlade strokovnjake preko svojih lastnih izkušenj popeljala v svet mnogih priložnosti, ki se danes tako v zasebnem kot v javnem sektorju ponujajo strokovnjakom s področij geodezije, geoinformatike in prostorskega načrtovanja.

Ob tej priložnosti so posebno priznanje prejeli odlični študenti in študentke – to so Sara Šporar, ki je z odliko zaključila univerzitetni študijski program prve stopnje Geodezija in geoinformatika, Sabina Jerič, ki je z odliko zaključila visokošolski študijski program prve stopnje Tehnično upravljanje nepremičnin, Tanja Grabrijan in Žan Pleterski, ki sta z odliko zaključila magistrski študijski program Geodezija in geoinformatika, ter Katja Kovačič, ki je z odliko zaključila magistrski študijski program Prostorsko načrtovanje.

Skupaj je listine prejelo 44 mladih strokovnjakov, od tega je bilo 18 diplomskih listin in 26 magistrskih listin.

Vsem še enkrat iskrene čestitke!

Podelitev diplomskih listin je potekala v Zbornični dvorani Univerze v Ljubljani.

Nagovor slavnostne govornice dr. Andreje Švab Lenarčič z geodetske uprave RS

Čestitke dekanje prof. dr. Violeti Bokan Bosiljkov v imenu celotnega akademskega zbora

Diplomanti 2022 s pedagogi.

 

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri