Select Page

V okviru 257. doktorskega seminarja Grajeno okolje bo imel(-a) Zoran Stančič, GD CNECT pri Evropski komisiji predavanje z naslovom:

Evropska unija – pomen in način delovanja


Na predavanju bo predstavljena zgodovina in način delovanja Evropske unije, glavni poudarek pa bo na predstavitvi vsebin, zanimivih za mlade, ter politik, relevantnih za študente gradbeništva, geodezije in okoljskega gradbeništva.

Zoran Stančič je diplomiral in doktoriral na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani. Delal je na vodstvenih, raziskovalnih in pedagoških položajih doma in v tujini, med drugim tudi kot docent in izredni profesor na FGG . Od leta 2000 do 2004 je bil slovenski državni sekretar za znanost. V Evropski komisiji dela od leta 2004. Trenutno je posebni svetovalec na Generalnem direktoratu za komunikacijska omrežja, vsebino in tehnologijo pri Evropski komisiji.


Predstavitev bo v sredo, 18. 1. 2023, ob 15.00 v Svečani dvorani (FGG).

Vljudno vabljeni.

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri