Select Page

V knjižnico in čitalnico:

  • vstopajte le, če ste zdravi,
  • vstopajte posamično,
  • obvezna je obrazna maska, razkuženje rok pred vstopom v knjižnico in higiena kašlja,
  • ob vstopu v knjižnico je obvezna registracija pri izposojevalnem pultu s študentsko izkaznico ali osebnim dokumentom.

IZPOSOJA:

V času COVID-19 si gradivo v knjižnici lahko izposodite tako, da se oglasite na izposojevalnem pultu in poveste, katero gradivo potrebujete. Prost dostop do gradiva v knjižnici do nadaljnjega ni možen, zato vam gradivo poišče knjižničarka.

Gradivo si lahko predhodno rezervirate preko COBISS+ ali po e-pošti na naslov knjiznica@fgg.uni-lj.si posredujte COBISS-ID številko in/ali avtorja in naslov dela ter letnico izdaje. Ko bo gradivo pripravljeno za prevzem, boste prejeli obvestilo na e-pošto.

Za oddaljen dostop do e-gradiv uporabljajte digitalno knjižnico Univerze v Ljubljani UL dikul.uni-lj.si in preusmeritev na NOVI DIKUL tule https://plus-ul.si.cobiss.net/opac7/bib/search?db=ul&ds=true

Izposojeno gradivo vrnite v zabojnik pred vrati knjižnice, po treh dneh karantene bo ponovno posredovano na knjižne police.

ČITALNICA:

Obvezna je uporaba maske. V čitalnici je na voljo 19 čitalniških mest in 3 računalniki. Uporabljate lahko samo označene sedeže in mize in zagotavljate priporočeno razdaljo (1,5 metra) med ostalimi uporabniki in osebjem knjižnice. Skupinsko učenje in druženje v čitalnici ni dovoljeno.

KNJIŽNICA NA HAJDRIHOVI 28 JE DO NADALJNJEGA ZAPRTA.

V nujnih primerih kontaktirajte knjižnico na Jamovi 2 preko e-pošte knjiznica@fgg.uni-lj.si ali telefonske številke 01/ 4768-515.

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri