Select Page

Spoštovane študentke in študentje, drage sodelavke in cenjeni sodelavci.

Danes sem podpisal primopredajni zapisnik z novo dekanjo UL FGG, red. prof. dr. Violeto Bokan Bosiljkov, in s tem tudi formalno zaključil svoj mandat dekana za obdobje 2017-2021. Novi dekanji iskreno želim uspešno delo pri vodenju fakultete, kakovostnem poučevanju in pri usklajevanju različnih interesov zaposlenih. Pri vodenju fakultete sem sodeloval skoraj polnih 22 let, 10 let kot prodekan za znanstveno-raziskovalno dejavnost in od leta 2009 kot dekan fakultete in senator Univerze v Ljubljani.

Na ta leta me vežejo prijetni spomini in za vso podporo pri mojem delu se iskreno zahvaljujem vsem sodelavcem na različnih delovnih mestih. Verjamem, da sem svoje delo opravljal predano. Za vse morebitne napake prevzemam svojo odgovornost, uspehe pri napredku fakultete pa z zadovoljstvom delim z vami vsemi. Posameznik ne more veliko brez kolektiva, skupaj smo praznovali 90. in 100. letnico delovanja fakultete in usmerjali pogled v prihodnost in k reševanju novih izzivov in ciljev.

Novemu vodstvu fakultete želim uspešno vodenje in odgovorno ravnanje v ključnih trenutkih na skupni poti v razvoju fakultete. V naslednjih letih bom svoje izkušnje in poznavanje univerze s pridom prelil v delo v Upravnem odboru Univerze v Ljubljani.

Srečno FGG!
Matjaž Mikoš

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri