Pokaži svoje Allplan znanje in osvoji odlične nagrade!

Si študent/ka gradbene fakultete? Te zanima digitalizacija gradbene industrije, nove tehnologije, programska oprema, kakovostno projektiranje in BIM način dela? Se želiš naučiti ustvarjati vrhunske BIM modele ali imaš že pripravljene ideje za projekte?

Če lahko na vsaj eno vprašanje odgovoriš DA, potem je pravi čas, da se prijaviš na prvo regionalno tekmovanje Allplan Student Competition in svoje znanje okronaš z odličnimi nagradami in nepozabno izkušnjo.

Prijave na tej povezavi.

Allplan Student Competiton v organizaciji Baldinistudia je prvo regionalno tekmovanje, katerega cilj je promocija digitalizacije gradbene industrije, BIM načina dela, promocija kakovostnega projektiranja in znanja preko različnih nalog in ekipnih projektov. Prijave trajajo do 16.4.

Tekmovanje poteka v treh stopnjah:

  1. Online kvalifikacijski test
  2. Allplan Faculty Hackathon (fakultetna tekmovanja)
  3. Allplan Regional Hackathon (glavno regionalno tekmovanje v Beogradu)

V tekmovanju sodeluje 6 držav, 18 mest in 20 fakultet iz tvoje regije. Poleg povezovanja fakultet je to odlična priložnost, da spoznaš kolege iz drugih držav, si ustvariš mrežo znanstev in se predstaviš na trgu dela. Tekmovanje podpirajo mnoga podjetja iz gradbene industrije, katerim se imaš priložnost predstaviti.

In še tisto glavno – nagrade:

Allplan Faculty Hackaton – Vse zmagovalce fakultetnih tekmovanj čakajo odlične nagrade sponzorjev, darilni paketi in boni

Allplan Regional Hackathon (glavno regionalno tekmovanje v Beogradu):

  1. Prenosnik + nagrade sponzorjev in darilni paketi
  2. Tablica + nagrade sponzorjev in darilni paketi
  3. Earpods + nagrade sponzorjev in darilni paketi

Če imaš znanje Allplana in si se udeležil enega od študentskih Allplan izobraževanj podjetja Baldinistudio, hitro na prijavo, če pa imaš še nekaj dvomov in se želiš pripraviti na tekmovanje, nam piši na studenti@baldinistudio.hr in poslali ti bomo kopico izobraževalnih materialov, ki te bodo pripravili na tekmovanje.

Vse informacije lahko iščete preko e-maila studenti@baldinistudio.hr ali v PDF dokumentu.

Facebook stran: https://www.facebook.com/bimstudent.net

Instagram: https://www.instagram.com/bim.student/

WEB: https://www.baldinistudio.hr/