Aplikacija mojFGG – pomembne informacije zdaj tudi na mobilnem telefonu

Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo je bogatejša za nov vir informacij – to je aplikacija mojFGG. Vse pomembne informacije boste lahko študentje, bodoči študentje in zaposleni hitro in udobno preverjali kar na svoji mobilni napravi – kjerkoli in kadarkoli. Spletna stran sicer še vedno ostaja glavna točka obveščanja, z aplikacijo pa boste lažje in hitreje brskali po informacijah na svojem mobilnem telefonu.

V aplikaciji boste lahko prebirali aktualne novice, preverjali datume napovedanih dogodkov in razpisanih zagovorov zaključnih del, študentje boste lahko spremljali objave prostih delovnih mest in tedenske urnike za vse stopnje in programe, ki se izvajajo na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo UL. Ker pa je treba čez dan tudi nekaj jesti, vam bo aplikacija v pomoč pri izbiri restavracije in menija. V aplikaciji boste namreč našli dnevne menije restavracij v okolici fakultete, med odmorom pa boste lahko prebrali še kakšen članek iz revije Študentski most, ki bo prav tako dostopna v aplikaciji.

Aplikacija je že na voljo v Google Play in v Apple App Store. Na svoj mobilnik si jo lahko naložite preko povezave: https://app.fgg.si/.

Več o aplikaciji: https://app.fgg.si/