Select Page

Smo podjetje Savaprojekt, d.d., iz Krškega, ki ima poslovno enoto v Ljubljani, in iščemo študenta gradbeništva, ki ga zanima delo na področju gradbene infrastrukture.

Zaposlujemo nekaj manj kot 60 oseb. Smo specialisti za vodenje svetovalnega inženiringa največjih slovenskih projektov, izdelujemo projektno dokumentacijo na vseh nivojih in za vse stroke; z lastnim kadrom
s področja arhitekture, krajinske arhitekture, konstrukcij, strojnih in elektro instalacij ter nizkih gradenj. Ukvarjamo se tudi s pripravo vseh vrst prostorske dokumentacije na občinskem in državnem nivoju ter s pridobivanjem vseh vrst okoljskih dovoljenj. Smo ena zelo redkih podjetij s tako raznolikim storitvenim področjem v Sloveniji.

V naše vrste želimo povabiti mlajšega perspektivnega sodelavca ali sodelavko, študenta oziroma študentko gradbeništva, ki je kmalu zaposljiv/a – podiplomska stopnja študija, na poti proti magistrski izobrazbi, za delo na projektih s področja gradbene infrastrukture, pod vodstvom vodilnega inženirja.

V času študija ponujamo kadrovsko štipendiranje ter delo preko študentske napotnice, po zaključku pa redno zaposlitev v podjetju.

Zainteresirani nam pošljite vaš življenjepis na elektronski naslov: savaprojekt@savaprojekt.si

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri