Select Page

Podjetje Fragmat, Laško, vabi k sodelovanju novega sodelavca za delo v razvojnem oddelku

Zaposlili bomo: RAZISKOVALCA

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:

  • VII. stopnja izobrazbe kemijske ali gradbene smeri
  • računalniška znanja MS Office (Word, Excel)
  • dobro znanje angleškega jezika
  • vozniški izpit B kategorije

Izbrani sodelavec bo zadolžen za:
sodelovanje pri planiranju razvoja in oblikovanju ciljev in strategije raziskovalno-razvojne funkcije v podjetju, vodenje in izvajanje raziskovalno-razvojnih projektov, pridobivanje novega znanja za razvoj novih proizvodov, procesov in storitev, vodenje in spremljanje, skladno z razvojnimi projekti, razvoja izdelkov, opreme in tehnoloških procesov, vodenje uvajanja novih izdelkov in tehnologij, spremljanje učinkovitosti proizvodnje, načrtovanje in izvedbo notranje in zunanje raziskovalno razvojne dejavnosti , izvajanje laboratorijskih preskusov in izvedba vzorcev, uvajanje novih izdelkov in tehnologij ter izvedba poskusne proizvodnje, pripravo in urejanje poročil ter druge dokumentacije, pripravo, vodenje in izvedbo različnih znanstvenih in strokovnih srečanj, opravljanje drugih del po navodilih delodajalca.

Delo je na sedežu družbe v Laškem. Nudimo zaposlitev za določen čas do 31.12.2023 (nadomeščanje delavke na porodniškem dopustu), s 3 mesečno poskusno dobo in možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas.

Pisne prijave do vključno 12.10.2022 sprejema
Kadrovska služba FRAGMAT TIM d. o. o.
Spodnja Rečica 77
3270 Laško

e-pošta: brigita.ulaga@fragmat.si

Dodatne informacije na tel. št. 03 7344-510

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri