Zavarovalna skupina Sava je prodorna slovenska zavarovalna skupina, ki je prisotna na več kot 100 zavarovalnih in pozavarovalnih trgih sveta. Ključne odlike matične družbe Sava Re so 40-letna tradicija, mednarodno priznan ugled ter uspešnost in stabilnost poslovanja. Družba nudi pozavarovalne storitve več kot 3500 partnerjem po vsem svetu. Na področju zavarovalništva ima Sava Re v lasti več zavarovalnih in nezavarovalnih družb ter je ena večjih zavarovalnih skupin na območju Jugovzhodne Evrope.

K sodelovanju vabimo novega sodelavca na delovno mesto strokovni sodelavec za pozavarovanje (m/ž) v Poslovnem centru za pozavarovanje, in sicer za področje sklepanja pozavarovanj.

Ponujamo vam delo v dinamičnem in ustvarjalnem delovnem okolju z mednarodno komponento, timsko delo in možnosti za strokovno usposabljanje in izobraževanje.

Kandidat mora imeti višjo/visokošolsko strokovno izobrazbo ali izobrazbo univerzitetnega programa (1. bolonjska stopnja) ekonomske, pravne, tehnične ali druge ustrezne smeri (VI/1,2) in vsaj 1-3 leta delovnih izkušenj.

Vloge pričakujemo do 12.9.2021 po elektronski pošti na naslov: zaposlitev@sava-re.si, s pripisom STROKOVNI SODELAVEC ZA POZAVAROVANJE.

Več v priponki.