IŠČEMO:

  • ŠTUDENTE GEODEZIJE ALI GRADBENIŠTVA IN
  • DIPLOMIRANE INŽENIRJE GEODEZIJE ALI GRADBENIŠTVA

ZA OBČASNO ALI REDNO DELO

Za občasno ali redno delo potrebujemo v družbi Sving konzultanti d.o.o. nove sodelavce, študente ali diplomirane inženirje geodezije ali gradbeništva. Primarno se ukvarjamo z ocenjevanjem vrednosti nepremičnin, sedež imamo na Savski cesti 10 v Ljubljani, več o nas pa si lahko preberete na www.sving.si.

Potrebujemo sodelavce za občasno ali redno delo na različnih delovnih mestih. Specifikacija del in nalog se prilagaja vrsti zaposlitve (občasno delo ali redna zaposlitev), v generalnem pa vključuje:

  • Pomoč in pripravo podatkov pri oceni vrednosti nepremičnin (pregled in analiza podatkov na portalu Prostor, v zemljiški knjigi, evidenci transakcij nepremičnin, izdelava analiz posameznih dejavnosti, pridobivanje podatkov iz spleta,…)
  • Za redno zaposlitev tudi tajniška dela približno 20% delovnega časa (priprava ponudb, dopisov, korespondenca z naročniki, oddaja poročil,…)

Potrebno dobro znanje Worda, Excela, angleškega jezika, pridobljen vozniški izpit B kategorije, natančnost ter interes in želja delovanja na področju ocenjevanja vrednosti nepremičnin.

Zainteresirane kandidate prosim, da pošljejo prošnjo s kratkim življenjepisom na moj el. naslov: nagode@sving.si
Za več vprašanj sem dosegljiva na el. naslovu ali tel. 041 780 785.

Celoten oglas [PDF]