Select Page

VODJA GRADBIŠČA II m/ž (1 prosto delovno mesto)

Za zasedbo delovnega mesta mora kandidat izpolnjevati naslednje pogoje:

  • Diplomirani inženir gradbeništva
  • Aktivno znanje angleškega jezika
  • Odlično poznavanje programskih orodij MS Office
  • Poznavanje uporabe tehničnih računalniških programov (Autocad, SCIA, SAP..)

Poleg zahtevanih pogojev pričakujemo od kandidata samostojnost, komunikativnost, vestnost in zanesljivost pri delu. Želimo, da ima kandidat izoblikovano vizijo profesionalnega razvoja, ki se sklada z vizijo naše organizacije in se bo vključil v ekipo naše družbe z dolgoročnimi cilji.
Smo namreč podjetje z več kot 50-letno tradicijo in smo, na področju visokih gradenj, med vodilnimi podjetji v Sloveniji. V nove sodelavce konstantno vlagamo, gradimo vzajemno zaupanje in realiziramo skupne interese. Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za določen čas z možnostjo podaljšanja, s polnim delovnim časom. Nastop dela takoj oz. po dogovoru. Pisne prijave s kratkim življenjepisom in ustreznimi dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite na naslov: SGP Graditelj d.d., Kamnik, Maistrova ulica 7, 1240 Kamnik, Splošno kadrovska služba ali po elektronski pošti: lucija.zorman@sgp-graditelj.si.

Za dodatne informacije smo vam na voljo po telefonu na številki 01/831 88 01 ali 051 613 529.

Celoten oglas [PDF]

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri