KC UL in ŠS FGG vas vabimo na dogodek, kjer bomo gostili tri uspešne diplomante FGG-ja, ki vam bodo predstavili svoje karierne poti, kako so prišli v tujino in kako so prišli do delovnega mesta, kjer so trenutno zaposleni.

Z nami bodo:

  1. Katja Vidic: zaposlena kot Structural engineer v podjetju Price&Myers. Leta 2013 je diplomirala na FGG, kasneje pa je študij nadaljevala v Londonu.
  2. Ana Jeseničnik: 31-letna diplomirana geodetinja, ki obvlada več jezikov in zelo rada pridobiva nova znanja. Specializirana je za fotogrametrijo in drone.  Energično prijazno dekle, ki trenutno biva v Švici, dela v podjetju Gemetris.
  3. Blaž Barič: 33-letnik, diplomiral iz vodarstva. Zaposlen je kot Catastrophe Risk Analyst pri pozavarovalno posredniškem podjetju Guy Carpenter, trenutno stacioniran v Madridu. Pri svojem delu se ukvarja z vrednotenjem možnih zavarovanih škod povzročenih s strani ekstremnih naravnih dogodkov.

Prijavi se prek POPR-a!

Vse prijave na dogodke in svetovanja zdaj potekajo preko POPR-a – portala osebne in profesionalne rasti. Študenti se v POPR prijavite kar s svojo UL digitalno identiteto, ostali pa sledite registracijskemu postopku. Več o POPR-u si preberite med našimi novicami

Na dogodek, ki bo 12.1. 2021 ob 14. uri, se lahko prijavite preko te povezave.

Info: tina.kozic@uni-lj.si