Select Page

Izr. prof. dr. Samo Drobne je kot član Strokovne skupine Državnega sveta za pripravo pokrajinske zakonodaje v sredo, 7. 12., prejel priznanje Državnega sveta, ki se podeljuje posameznikom, organom in institucijam za izjemne dosežke pri uveljavljanju funkcije Državnega sveta.

V obrazložitev so med drugim zapisali: “Izr. prof. dr. Samo Drobne je kot član Strokovne skupine Državnega sveta za pripravo pokrajinske zakonodaje s svojim aktivnim delovanjem pomembno prispeval k oživitvi procesa ustanovitve pokrajin, ki ga je na pobudo predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja od leta 2019 koordiniral Državni svet.”

Iskrene čestitke!

Več informacij na: https://ds-rs.si/sl/novice/drzavni-svet-je-na-zadnji-seji-vi-mandata-podelil-priznanja-za-trud-pri-ozivitvi-procesa

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri