Select Page

Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo je v petek in soboto, 16. in 17. februarja, organizirala informativna dneva, kjer so dijaki lahko dobili informacije glede diplomskih študijev gradbeništva, geodezije in geoinformatike ter vodarstva in okoljskega inženirstva. Bodočim študentom smo poskušali čim bolj približati študij na UL FGG in jim podali koristne informacije, ki so potrebne za tako pomembno odločitev, kot je izbira študija.

Po nagovoru dekanjeprodekana za izobraževalno dejavnost in predsednika Študentskega sveta v avli FGG so študentje dijake peljali v predavalnice, kjer so imeli predstavitev predstojniki oddelkov, študenti pa so predstavili študijske in obštudijske dejavnosti.

Diplomska študija Oddelka za geodezijo na UL FGG, to sta študija Geodezija in geoinformatika in Geodetsko inženirstvo in upravljanje nepremičnin (VSŠ), sta bila predstavljena na Oddelku za geodezijo v IV. nadstropju. Tam je obiskovalce najprej pozdravila in predstavila študija predstojnica oddelka prof. dr. Anka Lisec, gost iz prakse dr. Tilen Urbančič iz podjetja Geotočka, ki je z dijaki delil poglede na sam študij in priložnosti v praksi, ter študenta Maja Filač in Maj Čapelnik, ki sta predstavila študij še s študentskega vidika. Po predstavitvi je sledil neformalni klepet, kjer so se dijaki lahko pogovorili s predstavniki oddelka in študenti o nekaterih novih tehnoloških rešitvah za geodetske izmere in si ogledali zbirko geodetskih inštrumentov, ki gostuje v 4. nadstropju fakultete.

Predstavitev diplomskih študijev Oddelka za geodezijo in še nekaj koristnih informacij je na voljo na tej povezavi: Informativni_dan_Oddelek_za_geodezijo_Februar2024.pdf

Splošne informacije o študijskih programih prve stopnje so na voljo na povezavi https://www.fgg.uni-lj.si/studijski-programi-1-stopnje/.

Kratki filmčki o področjih dela strokovnjakov s FGG so objavljeni na youtube kanalu UL FGG: https://www.youtube.com/@ulfggyt.

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri