Select Page

Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo tudi letos vabi na informativna dneva. V petek in soboto, 16. in 17. februarja, boste na Jamovi 2 dobili vse informacije glede študijev gradbeništva, geodezije ter vodarstva in okoljskega inženirstva. Bodočim študentom bomo poskušali čim bolj približati študij na UL FGG in jim podali vse informacije, ki so potrebne za tako pomembno odločitev, kot je izbira študija.

Informativni dnevi bodo potekali:

  • v petek, 16. 2. 2024, ob 10. uri,
  • v petek, 16. 2. 2024, ob 15. uri in
  • v soboto, 17. 2. 2024, ob 10. uri.

Po nagovoru dekanje, prodekana za izobraževalno dejavnost in predsednika Študentkega sveta v avli FGG vas bodo študentje peljali v predavalnice, kjer bodo imeli predstavitev predstojniki oddelkov, študenti bodo predstavili študijske in obštudijske dejavnosti, na vsaki predstavitvi pa bo prisoten tudi gost iz prakse. Po predstavitvah boste lahko poklepetali s študenti, asistenti in s profesorji, na ogled in preizkus pa bodo tudi različni inštrumenti in poskusi.

Gosti iz prakse:

  • gradbeništvo: Marko Pavlinjek, Elea
  • geodezija: Tilen Urbančič, Geotočka
  • okoljsko gradbeništvo: Anja Pugelj, Limnos (petek 10.00), Gašper Zupančič, Izvor (petek 13.00), Primož Banovec, Inštitut za vodarstvo (sobota 10.00)

Splošne informacije o študijskih programih prve stopnje so na voljo na povezavi https://www.fgg.uni-lj.si/studijski-programi-1-stopnje/.

Kratki filmčki o področjih dela strokovnjakov s FGG so objavljeni na youtube kanalu UL FGG: https://www.youtube.com/@ulfggyt.

Lepo vabljeni!

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri