Revija Most 10/2020V novem študijskem letu vas lepo pozdravljam na naši fakulteti. Tudi v tem letu v katerem smo se in se še bomo spopadali s številnimi težavami na vseh področjih, vam želim uspešen študij.

Za začetek novega študijskega leta smo za vas pripravili številne članke z zanimivo vsebino na različnih področjih gradbene, geodetske in vodarske stroke. V reviji si lahko preberete tudi različne intervjuje s strokovnjaki ter zgodbice s počitniških potovanj. Izbrane članke lahko najdete tudi na spletni strani revije most.fgg.si, celotna revija pa je dostopna tudi v digitalni obliki na spletni strani fakultete fgg.uni-lj.si. Prav vsi ste lepo vabljeni, da z nami delite svoje zanimive zgodbe, ideje ter članke. Pošljite jih na spletni naslov: revija.most@gmail.com.

V našem uredništvu bi želel, kot veleva tradicija, pozdraviti novega podurednika za področje gradbeništva, Gjorgjijo Pandeva. Pri nadaljnjem delu mu želim veliko sreče! Veliko sreče, uspeha in znanja v novem študijskem letu želim tudi vsem vam.

Lep pozdrav!

Đorđe Đukić, urednik

»Engineering is a skill of forming the materials we don’t understand completely into the shapes we can’t analyse precisely so that they can withstand the forces, whose value we can’t really determine in such a way, so that the public has no reason to doubt the limits of our ignorance.«

A.R. Dykes 1976.

Revijo si lahko kot PDF v celoti prenesete iz arhiva revije Most ali pa preberete izbrane članke na spletni strani revije Most.