Select Page

Spoštovane bralke in bralci!

V imenu ekipe revije Študentski most najprej prav lepo pozdravljam vse bruce, ki ste na naši fakulteti začeli svojo študijsko pot, in vam želim obilo zagnanosti, uspehov ter novih spominov, ki jih boste ustvarili na fakulteti in jih boste s sabo nosili celo življenje. Upam, da ste tudi vsi ostali, »stari mački«, po premoru že privadili na študentsko življenje. Želim vam uspešne priprave na kolokvije v prihajajočih mesecih. Pred vami je prva številka revije v študijskem letu 2022/2023. V tej izdaji najdete nepogrešljiv študijski koledar, veliko zanimivih člankov in tudi nekaj vsebin, namenjenih zabavi. V novem študijskem letu se je zamenjal tudi del našega uredništva. Ob tem želim lepo pozdraviti novega podurednika za področje gradbeništva, Jošta Roglja, in novo podurednico za področje vodarstva in okoljskega inženirstva, Zalo Kač.

Celotno izdajo si lahko, enako kot vse izdaje preteklih let, preberete na spletni strani fakultete. V primeru, da imate tudi vi kakšne zanimive ideje in bi želeli sodelovati pri nastajanju revije, nam lahko svoje članke pošljete na e-naslov: revija.most@gmail.com, kjer so vse ideje dobrodošle.

Vsem študentom, profesorjem, asistentom in ostalim zaposlenim želim uspešno novo študijsko leto.

Lep pozdrav!
Deja Mavri, urednica

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri