Select Page

Asist. dr. Jernej Tekavec je na slavnostni seji Senata Univerze v Ljubljani prejel svečano listino mladim visokošolskim učiteljicam in učiteljem ter visokošolskim sodelavkam in sodelavcem za izjemne pedagoške in raziskovalne dosežke. Iskrene čestitke!

V obrazložitev so med drugim zapisali: »Že v času študija se je izkazal kot nadpovprečen študent, ki je za odlično doktorsko delo kot prvi doktorand študija Grajeno okolje – smer geodezija prejel pohvalo „cum laude“. Rezultate raziskave je objavil v obliki štirih recenziranih znanstvenih prispevkov v mednarodno priznanih revijah, kar kaže na pomembne prispevek njegovega dela k znanosti in stroki. Njegov bibliografski opus pa obsega več kot 40 enot, od tega šest izvirnih znanstvenih in en pregleden znanstveni članek. Poleg vpetosti v raziskovalno delo je ves čas vključen v pedagoško delo, kjer kaže nadpovprečno usposobljenost in inovativne pristope k poučevanju – kar prepoznajo tudi študenti, saj je že trikrat prejel naziv najboljši pedagog UL FGG. Izpostaviti želimo tudi njegovo motiviranost za razvoj naprednih tehnoloških rešitev in interdisciplinarno raziskovalno delo, izjemen občutek za timsko delo in komunikacijo s širšo javnostjo ter njegove bogate izkušnje na področju organizacije dogodkov in društvene dejavnosti.«

Rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Gregor Majdič in asist. dr. Jernej Tekavec (Vir fotografije: UL)

Fotogalerija tedna univerze 2022:
https://www.uni-lj.si/medijsko_sredisce/foto_galerija/teden_univerze/teden_univerze_2022

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri