Select Page

V petek in soboto, 16. in 17. februarja, smo na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo organizirali informativne dneve, na katerih smo bodočim študentom predstavili študij gradbeništva, geodezije ter vodarstva in okoljskega inženirstva. Zanimanja za naše študijske programe je bilo veliko, informativnih dnevov na UL FGG se je to leto udeležilo več kot 500 obiskovalcev.

V avli FGG so dijake naprej nagovorili dekanja, prodekan za izobraževalno dejavnost in predstavnik študentov, študentje pa so nato dijake odpeljali v predavalnice, kjer so imeli predstavitve predstojniki oddelkov. Študentje so dijakom predstavili študijske in obštudijske dejavnosti, dijaki pa so se srečali tudi z gosti iz prakse, ki so jim predstavili, kaj konkretno delajo s pridobljeno izobrazbo na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo.

Po predstavitvah so dijaki lahko poklepetali še s študenti, asistenti in profesorji, na ogled in preizkus pa so bili tudi različni instrumenti. Med drugim smo jim pokazali delovanje potresne mize in termo kamer, spoznali pa so se lahko tudi z geodetsko mersko opremo in geomehaniko ter si ogledali hidravlične laboratorije in laboratorij za preizkušanje materialov.

Predstavitev diplomskih študijev Oddelka za geodezijo in še nekaj koristnih informacij pa so na voljo na tej povezavi: Informativni_dan_Oddelek_za_geodezijo_Februar2024.pdf

 

Med 20. februarjem in 20. marcem 2024 bodo na portalu eVŠ potekale prijave na študijske programe. Če vas zanima vpis na UL FGG, so splošne informacije o študijskih programih prve stopnje na voljo na tej povezavi, kratke filmčke o področjih dela strokovnjakov s FGG pa si lahko ogledate na YouTube kanalu UL FGG. Za vse dodatne informacije o vpisih in vpisnih pogojih lahko kontaktirate tudi referat@fgg.uni-lj.si.

 

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri