Select Page

 

Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani je v letu 2022 postala pooblaščeni izobraževalni center za izvajanje osnovnega strokovnega usposabljanja za pridobitev certifikata buildingSMART na ravni temeljnih znanj.

Strokovno izobraževanje na UL FGG je v zadnjih fazah priprave. Izobraževanje bo pokrilo vse vsebine, potrebne za uspešno opravljen izpit in pridobitev certifikata buildingSMART – Temeljna znanja. Še več – trudimo se, da bomo zahtevane vsebine še nadgradili z vsebinami, ki so pomembne za razumevanje uporabe BIM pristopa v vsakodnevni praksi.

Za alumne UL FGG in študente UL FGG smo pripravili posebne popuste.

Več o izobraževanju lahko preberete na spletni strani https://buildingsmart.fgg.uni-lj.si/, kjer se lahko na izobraževanje tudi prijavite oziroma pošljete povpraševanje.

Predviden začetek izobraževanje je februar 2023.

Za vsa dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate po e-pošti: mdolenc@fgg.uni-lj.si

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri