Pretekli dve leti sta bili tudi za študente, ki so v tistem obdobju zaključili študij, nekoliko drugačni. Diplome so namreč zaradi takrat veljavnih ukrepov dobili po pošti. Ker si zaslužijo priznanje tudi v živo, smo v ponedeljek, 20. 6., v zbornični dvorani na Univerzi v Ljubljani svečano razglasili diplomante univerzitetnih in visokošolskih ter magistrskih študijskih programov, ki so na Oddelku za gradbeništvo, Oddelku za okoljsko gradbeništvo ter na Oddelku za geodezijo diplomirali oziroma magistrirali v letih 2020 in 2021.

Najprej je potekala svečana razglasitev diplomantov na Oddelku za gradbeništvo in na Oddelku za okoljsko gradbeništvo, potem pa je sledila še razglasitev diplomantov na Oddelku za geodezijo. Obakrat je diplomante pozdravil prodekan za izobraževalno področje, izr. prof. Dušan Žagar, sledil pa je nagovor dekanje, prof. dr. Violete Bokan Bosiljkov.

Slavnostni govornik na razglasitvi diplomantov Oddelka za gradbeništvo in Oddelka za okoljsko gradbeništvo je bil prof. dr. Matjaž Mikoš, na razglasitvi diplomantov Oddelka za geodezijo pa mag. Erna Flogie Dolinar, namestnica generalnega direktorja Geodetske uprave RS.

Diplomantom so se na svečani razglasitvi pridružili tudi nekateri mentorji in somentorji. 42 diplomantov z Oddelka za gradbeništvo, 16 z Oddelka za okoljsko gradbeništvo in 55 z Oddelka za geodezijo se je tako svečano vpisalo v knjigo diplomantov.

Svečano razglasitev sta s kulturnim vložkom popestrila še pevka Ana Šket in kitarist Natko Štiglić z Akademije za glasbo UL.

Vsem diplomantom iskreno čestitamo!

Razglasitev diplomantov Oddelka za gradbeništvo in Oddelka za okoljsko gradbeništvo

Prodekan za izobraževalno dejavnost UL FGG, izr. prof. dr. Dušan Žagar

Dekanja UL FGG, prof. dr. Violeta Bokan Bosiljkov

Slavnostni govornik, prejšnji dekan UL FGG, prof. dr. Matjaž Mikoš

Glasbena točka v izvedbi Ane Šket in kitarista Natka Štiglića

Diplomanti Oddelka za gradbeništvo in Oddelka za okoljsko gradbeništvo

Razglasitev diplomantov Oddelka za geodezijo

Svečani nagovor dekanje, prof. dr. Violete Bokan Bosiljkov

Slavnostna govornica, mag. Erna Flogie Dolinar, namestnica generalnega direktorja Geodetske uprave RS

Diplomanti Oddelka za geodezijo