Select Page

 

UL FGG razpisuje študentski natečaj z naslovom

UREDIMO OKOLICO UL FGG!

Natečaj poteka od 6. 2. 2019 do 6. 5. 2019.

 

Predmet natečaja je celostna zasnova in oblikovanje okolice stavb UL FGG na Jamovi in Groharjevi cesti. Z natečajem želimo študente spodbuditi k razmišljanju o tem, kako bi uredili okolico stavb UL FGG na Jamovi in Groharjevi cesti, da bi omogočili parkiranje večjega števila koles, ureditev polnilnega mesta za električna kolesa in avtomobile ob hkratni ohranitvi obstoječih zelenih površin.

Rok za zadnjo prijavo in dvig natečajnega gradiva: 25. 2. 2019 do 13:00 osebno pri ge. Konstanci Soss (Jamova cesta 2, Ljubljana, prvo nadstropje, soba 111) ali na elektronski naslov: konstanca.soss@fgg.uni-lj.si

 

Razlaga navodil:

  1. Ali lahko sodeluje tudi študent, ki pavzira?
    Da.
  2. Ali je ta natečaj razpisan za individualne prijave ali tudi za skupine?
    Natečaj je namenjen vsem študentom UL FGG, UL BF, Oddelek za krajinsko arhitekturo, UL FE in UL FA. Na natečaj se lahko prijavijo le interdisciplinarno sestavljene skupine, ki štejejo do 6 članov, pri čemer morajo biti v skupini predstavniki vsaj treh navedenih članic UL.

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri