V knjižnico in čitalnico:

  • vstopajte le, če ste zdravi,
  • vstopajte posamično,
  • obvezna je obrazna maska, razkuženje rok pred vstopom v knjižnico in higiena kašlja,
  • ob vstopu v knjižnico je obvezna registracija pri izposojevalnem pultu s študentsko izkaznico ali osebnim dokumentom.

IZPOSOJA:

V času COVID-19 si gradivo v knjižnici lahko izposodite tako, da se oglasite na izposojevalnem pultu in poveste, katero gradivo potrebujete. Prost dostop do gradiva v knjižnici do nadaljnjega ni možen, zato vam gradivo poišče knjižničarka.

Gradivo si lahko predhodno rezervirate preko COBISS+ ali po e-pošti na naslov knjiznica@fgg.uni-lj.si posredujte COBISS-ID številko in/ali avtorja in naslov dela ter letnico izdaje. Ko bo gradivo pripravljeno za prevzem, boste prejeli obvestilo na e-pošto.

Za oddaljen dostop do e-gradiv uporabljajte digitalno knjižnico Univerze v Ljubljani UL dikul.uni-lj.si in preusmeritev na NOVI DIKUL tule https://plus-ul.si.cobiss.net/opac7/bib/search?db=ul&ds=true

Izposojeno gradivo vrnite v zabojnik pred vrati knjižnice, po treh dneh karantene bo ponovno posredovano na knjižne police.

ČITALNICA:

Obvezna je uporaba maske. V čitalnici je na voljo 19 čitalniških mest in 3 računalniki. Uporabljate lahko samo označene sedeže in mize in zagotavljate priporočeno razdaljo (1,5 metra) med ostalimi uporabniki in osebjem knjižnice. Skupinsko učenje in druženje v čitalnici ni dovoljeno.

KNJIŽNICA NA HAJDRIHOVI 28 JE DO NADALJNJEGA ZAPRTA.

V nujnih primerih kontaktirajte knjižnico na Jamovi 2 preko e-pošte knjiznica@fgg.uni-lj.si ali telefonske številke 01/ 4768-515.