Select Page

V petek, 8. marca, smo na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo organizirali tehniški dan. Učenci OŠ Loka Črnomelj, OŠ Nove Fužine in OŠ Bežigrad so lahko spoznali svet gradbeništva, geodezije ter okoljskega inženirstva in izvedeli več o poklicnih možnostih po končanem študiju. Zanje smo pripravili številne zanimive delavnice, eksperimente, skupinske naloge in oglede laboratorijev ter jim tako približali inženirske poklice.

Na tehniškem dnevu nas je obiskala tudi novinarka Vala 202. Skupaj z osnovnošolci je spoznavala beton in preostale materiale ter konstrukcije, delovanje potresne mize in letalnika, se seznanila s peskovnikov z obogateno resničnostjo in modelom pozemnega toka ter s številnimi drugimi zanimivostmi, ki so del poklicev v gradbeništvu, geodeziji in vodarstvu.

Reportaži lahko prisluhnete na tej povezavi.

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri