Select Page

Od 13. do 16. februarja smo na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo gostili skoraj 300 osnovnošolcev iz štirih slovenskih šol. Učence smo preko zanimivih predstavitev in eksperimentov popeljali v svet gradbeništva, geodezije in vodarstva.

Obiskala nas je tudi novinarka časopisa Dnevnik in na tehniškem dnevu spremljala učence OŠ Ledina. Z njimi je obiskala konstrukcijsko prometni laboratorij, kjer so preizkušali različne gradbene materiale, se seznanjala z različnimi instrumenti, kot je na primer spektrometer in še marsikaj zanimivega.

Članek lahko preberete v današnjem (16. 2.) Dnevniku in na spletni strani: https://www.dnevnik.si/1043007111/lokalno/ljubljana/solarjem-predstavili-tehnicne-poklice(celoten članek na voljo naročnikom)

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri