Select Page

Spoštovani,

iz Centralne tehniške knjižnice so nas obvestili, da je v letih 2022-2024 korespondenčnim avtorjem Univerze v Ljubljani na voljo neomejeno število objav v revijah založbe IOP v okviru sklenjene preoblikovalne pogodbe.

Sklenjena preoblikovalna pogodba vključuje odprto-dostopne objave v revijah na seznamih A, B in C na povezavi https://publishingsupport.iopscience.iop.org/questions/eligible-journals-transformative-agreements/

Prav tako je uporabnikom Univerze v Ljubljani na voljo neomejen e-dostop do premium paketa revij IOP Publishing IOP Publishing’s premium journal package  z več kot 90 naslovi revij.

Navodila za korespondenčne avtorje za objave v okviru preoblikovalne pogodbe so na voljo na https://publishingsupport.iopscience.iop.org/questions/submit-under-a-transformative-agreement-guide

Knjižnica UL FGG

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri