Select Page

V septembru se ponovno začenja postopek izbire najboljših študentskih del za Prešernovo nagrado za študijsko leto 2017/2018.

Rok za oddajo del je 10. 9. 2018 v dekanat.

 

Vloga mora vsebovati:

  • en tiskan izvod predlaganega dela vezano v spiralo
  • predlagano delo v elektronski obliki (pripravljeno samo za branje);

datoteke poimenujte na naslednji način: Ime Priimek – Naslov Diplomske Naloge, dovoljeni so naslednji formati:

  1. Diplomsko delo – tekstovne datoteke
  2. Diplomsko delo – video posnetki, izključno AVI FORMAT.
  3. Diplomsko delo – zvočni posnetki, izključno WAV FORMAT.
  • delo mora biti vezano v spiralo, velikost A4, na naslovnici besedilo članica Univerze v Ljubljani, naslov dela, ime in priimek avtorja, kraj in letnica); notranja stran je tej enaka, le da je pod imenom in priimkom avtorja besedilo: “Delo je pripravljeno v skladu s Pravilnikom o podeljevanju Prešernovih nagrad študentom, pod mentorstvom …………….” Za notranjo stranjo mora biti povzetek vsebine dela v slovenskem jeziku in povzetek vsebine dela v angleškem jeziku (vsak povzetek največ na eni strani), povzetkoma sledi kazalo.
  • podatke o kandidatu:

–  ime in priimek, letnik in smer študija (tudi morebitni datum zagovora diplome)

–  točen naslov stalnega bivališča in začasnega bivališča v času študija

–  številko osebnega računa in naslov banke, kjer je račun odprt

–  davčna številka.

  • navedba področja dela
  • navedba dveh visokošolskih učiteljev, ocenjevalcev predlaganega dela.

 

Svetujemo, da se nalogo pred vezavo posreduje v pregled v knjižnico UL FGG.

Pravilnik za podeljevanje Prešernovih nagrad UL je objavljen na spletni strani UL:

http://www.uni-lj.si/o_univerzi_v_ljubljani/organizacija__pravilniki_in_porocila/predpisi_statut_ul_in_pravilniki/2013071216381840/

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri