Select Page

Delovna skupina AlpPlan vabi študente na poletno šolo z naslovom “Mountains of Opportunities/Gore priložnosti”, ki bo potekala od 01. do 04. 07. 2023 v Avignonu in okolici (departma Vaucluse, regija Provence-Alpes-Cote d’Azur v Franciji).

Poletno šolo organizira delovna skupina AlpPlan – alpsko omrežje s temo prostorskega načrtovanja. Delovna skupina deluje v okviru Akademije za prostorsko načrtovanje pri združenju Leibniz. Več informacij o omrežju je dostopnih na spletnem mestu https://www.arl-international.com/activities/alpplan-network. Tema poletne šole so izzivi trajnostnega prostorskega razvoja na obrobju gora oz. na območjih prehoda med večjimi urbanimi aglomeracijami in njihovimi goratimi “zaledji” v Alpah. V ospredju bo stanje prostora in načrtovanja med Avignonom in Mont Ventoux-jem ter izkušnje, ki bi lahko bile zanimive z vidika upravljanja prostora na območju Alp v prihodnje.

Poletna šola je namenjena mlajšim strokovnjakom, ki delujejo v upravnih ustanovah ali zasebnih načrtovalskih podjetjih, ter študentom s področij kot so prostorsko načrtovanje, geografija, krajinska ekologija, krajinsko načrtovanje, politične vede, varstvo narave.

Več informacij v priponki.

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri