Select Page

Možnost programa poletnega dela v Združenih državah Amerike mednarodnim študentom omogoča spoznavanje omenjene države na zelo svoboden, avanturističen način in z najmanjšimi možnimi stroški. Poletno delo v ZDA je najboljši in najcenejši način združevanja dela, potovanja, zabave in navsezadnje tudi dobrega zaslužka. Vsako leto prek organizacije CCUSA na delo v ZDA odide več kot 15.000 študentov s celega sveta. Program omogoča največ štirimesečno delo na številnih lokacijah po ZDA, predvsem so na voljo sezonska delovna mesta v turističnem sektorju. Na teh lokacijah čez poletje delajo večinoma študentje s celega sveta, ki želijo svoje poletje preživeti ob delu in zabavi v drugačnem okolju, z novimi prijatelji.

Program WEUSA je naložba v prihodnost. V ZDA študentje pridobijo pomembne delovne izkušnje v mednarodnem kolektivu, izboljšajo znanje angleščine, se naučijo samostojnosti, izboljšajo samozavest in spoznajo vrstnike s celega sveta. Po končanem delu se s prisluženim denarjem lahko odpravijo še na 30 dnevno potovanje. Več informacij je na voljo na naši spletni strani: https://student.nomago.si/delo-v-tujini/poletno-delo-v-zda/

V oktobru začenjamo tudi s predstavitvami programa Poletno delo v ZDA. Če se želi kdo od študentov udeležiti prve predstavitve, pa organiziramo dogodek 24.10. ob 18. uri v STA Travel Cafeju v Ljubljani. Število mest je omejeno (prijava na dogodek: https://bit.ly/prijava-predstavitev-zda).

Informacije o dogodku: https://fb.me/e/2lM781T9U

Za dodatne informacije smo na voljo na delo@nomago.si ali pa na telefonski številki 01 239 16 87.

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri