Select Page

Razpisano delovno mesto za svetovalca – pripravnika na Območni geodetski upravi Koper (določen čas)

Geodetska uprava Republike Slovenije objavlja javno objavo prostega delovnega mesta za polni delovni čas za določen čas 10 mesecev: Svetovalec – pripravnik v Območni geodetski upravi Koper

Kandidati, ki se bodo prijavili na prosto delovno mesto, morajo imeti najmanj visokošolsko strokovno izobraževanje (prejšnje)/visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja) oziroma najmanj visokošolsko strokovno izobraževanje (prva bolonjska stopnja)/visokošolska strokovna izobrazba (prva bolonjska stopnja) oziroma najmanj visokošolsko univerzitetno izobraževanje (prva bolonjska stopnja) /visokošolska univerzitetna izobrazba (prva bolonjska stopnja).

Pri izboru bodo imeli prednost kandidati s strokovnim poznavanjem geodezije, s poznavanjem nepremičninskih evidenc, s poznavanjem orodij geoinformatike, s poznavanjem vsebine zemljiške knjige, z računalniškimi znanji.

Rok za prijavo je 30. 12. 2022.

Več informacij: https://www.gov.si/zbirke/delovna-mesta/svetovalec-pripravnik-v-obmocni-geodetski-upravi-koper/

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri