Select Page

Razpisano delovno mesto za svetovalca – pripravnika na Upravi RS za jedrsko varnost (URSJV) v Ljubljani za polni delovni čas za določen čas 10 mesecev

V naslednjih letih bo URSJV obravnavala velike projekte kot so podaljšanje obratovanja obstoječe Nuklearne elektrarne Krško (NEK) in priprava prostorskega načrta za načrtovano novo jedrsko elektrarno JEK2. Za to potrebuje nove izobražene in izzivov željne kadre, ki jim bomo omogočili pridobivanje dodatnih specifičnih tehničnih znanj in bodo tako pripravljeni strokovne izzive ter odgovorno delo v navedenih velikih projektih.

Kandidati morajo izpolnjevati pogoje izobrazbe – najmanj visokošolsko strokovno izobraževanje, slovensko državljanstvo in nekaznovanost, kar je podrobneje opisano v razpisu. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati tehnične ali naravoslovne stroke, med njimi še posebej s področja gradbeništva. Pripravnik bo vključen v delo projektne skupine za pripravo na gradnjo nove jedrske elektrarne JEK2.

Delo je zanimivo, ponuja karierni razvoj in možnost dodatnega izobraževanja doma in v tujini. Pričakuje se inventivnost in sodelovanje v strokovnih skupinah.

Rok za prijavo je 1. 2. 2023

Več informacij:
Svetovalec – pripravnik v Sektorju za jedrsko varnost, Oddelku za analize in dovoljenja (šifra DM: 28) (gov.si)

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri