Select Page

V sredo 21. februarja je bila v glavni stavbi Univerze v Ljubljani na Kongresnem trgu slavnostna podelitev diplomskih in magistrskih listin mladim strokovnjakom in strokovnjakinjam, ki so v letu 2023 zaključili enega izmed diplomskih ali magistrskih študijskih programov na Oddelku za geodezijo pri Univerzi v Ljubljani, Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo (UL FGG). Uvodnemu pozdravu prof. dr. Violeti Bokan Bosiljkov je sledil govor vabljenega strokovnjaka, Jožeta Dajnka z Geodetske uprave RS, OGU Ptuj, ki je mlade strokovnjake preko svoje poklicne poti seznanil z mnogimi priložnostmi v zasebnem in javnem sektorju, vključno z raziskovalnimi in izobraževalnimi institucijami, ki jih čakajo na strokovni poti.

Sledila je podelitev listin – skupaj je listine prejelo 41 mladih strokovnjakov, od tega je bilo 28 diplomskih listin in 13 magistrskih listin. Ob zaključku so bili posebej izpostavljeni najboljši študenti, ki so prijeli tudi simbolično nagrado, to so: Blažka Bojnec in Maja Filač z univerzitetnega študijskega programa prve stopnje Geodezija in geoinformatika, Aljaž Hvala in Matic Lalovič z visokošolskega strokovnega študijskega programa Tehnično upravljanje nepremičnin, Patricija Barbo, Maruša Cestnik in Zala Ferlic z magistrskega študijskega programa Geodezija in geoinformatika ter Nataša Gantar in Tina Pavlin z magistrskega študijskega programa Prostorsko načrtovanje.

Vsem še enkrat iskrene čestitke!

Podelitev diplomskih in magsitrskih listin 2023

Podelitev diplomskih in magsitrskih listin 2023 na Oddelku za geodezijo pri UL FGG

Skip to content

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovolite piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali če spodaj kliknete "Sprejmi", se s tem strinjate.

Zapri