Spoštovane brucke in bruci,

v petek, 1. 10. 2021, se tudi uradno začenja vaše izobraževanje na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo.

Sprejem brucev in študijski proces bo potekal v skladu s trenutnimi vladnimi odloki in navodili Univerze v Ljubljani. Trenutno je za vstop v prostore fakultete obvezno izpolnjevanje pogoja PCT in nošnja mask v notranjosti stavb FGG. Covid-prebolele ali cepljene naprošamo, da imate pripravljena veljavna potrdila ali QR kode, podobno velja tudi za tiste, ki imate veljavni uradni test na Covid-19. Za ostale obstaja možnost samotestiranja, ki pa bo potekalo pod nadzorom osebja fakultete v prostorih fakultete. Študenti morate teste za samotestiranje prinesti s seboj. V primeru negativnega testa izpolnite evidenčni list, ki ga potrdi pooblaščena oseba in s katerim vstopate v prostore fakultete. Veljavnost negativnega testa za vstop v prostore fakultete je 7 dni. Samotestiranje se bo izvajalo v manjšem objektu ob parkirišču na severni strani stavbe na Jamovi 2. Več o pogojih za samotestiranje lahko preberete tu. Prosimo, da samotestiranje opravite pravočasno. Na istem parkirišču bo potekal tudi uvodni del sprejema, zato počakajte zunaj.

Program sprejema je naslednji:

  • 7.30 – 8.30: možnost nadzorovanega samotestiranja
  • 8.45 – 9.00: pozdrav vodstva fakultete
  • 9.00 – 9.15: odhod v predavalnice ob spremstvu uvajalnih tutorjev
  • 9.15 – 9.30: pozdrav predstojnikov oddelkov oz. namestnikov
  • 9.30 – 10.00: predstavitev uvajalnih tutorjev in neformalni klepet
  • 10.15: pouk po urniku

V petek, 1. 10. 2021, pouk izjemoma poteka po ponedeljkovem urniku. Povezava na urnik.

Vabljeni tudi na Pozdrav brucem 2021, ki ga organizira Univerza v Ljubljani. Več informacij o spletnem dogodku dobite tu.

Ob tem vas prosimo za strpnost in razumevanje ob prejemanju naših sporočil in navodil. Soočeni smo namreč z nenehnim spreminjanjem pravil v okviru vladnih odlokov, ki se jim moramo prilagajati.

Veselimo se srečanja z vami,

Referat za študijske zadeve UL FGG