Vizija družbe Flycom Technologies je razvoj inovativnih geoprostorskih rešitev za boljši jutri. Ukvarjamo se z vsemi segmenti prostorskih rešitev od svetovanja, zajema in obdelave prostorskih podatkov, raziskav in razvoja novih tehnologij za analize prostorskih podatkov do upravljanja s prostorskimi podatki z našim lastnim spletnim geografskim informacijskim sistemom (GMS-GIS). Smo mlada, zagnana, entuziastična in multidisciplinarna ekipa vedoželjnih ljudi, ki uspešno rešujemo najtežje probleme geoprostorskega segmenta.

Eno izmed področij poslovanja družbe je segment daljinskega zaznavanja, ki je razdeljen na podsegmenta fotogrametričnih in diagnostičnih storitev. Fotogrametrične storitve obsegajo storitve zračnega ortofotografiranja, zračnega in mobilnega laserskega skeniranje ter sferičnega fotografiranja. Diagnostične storitve pa sestavlja zračna diagnostika linijskih objektov z UV, RGB in IR tehnologijo.

Zaradi povečanega obsega dela, na področju daljinskega zaznavanja iščemo kandidata na področju marketinških in operativnih aktivnosti na nemško govorečem trgu Nemčije, Avstrije in Švice (DACH).

Pričakujemo:

  • V. ali višja stopnja; geodetska, geografska, ekonomska ali splošna smer izobrazbe
  • Tekoče znanje nemškega jezika.
  • Tekoče znanje angleškega jezika.
  • Natančnost in doslednost.
  • Komunikacijske sposobnosti.
  • Poznavanje MS Office (predvsem MS Word in MS Excel).

Življenjepis (lahko LinkedIn pdf) pošljite na email: zaposlitev@flycom.si

Več v prilogi:

Razpis za delovno mesto – Flycom Technologies